Ensam igen

Det är väl bra att Bejbi får jobba lite, men jag vill inte vara ensam :(
Jag är visserligen inget roligt sällskap idag, trött och tramsig, ska bara se skidorna snart sen blir det nog kudden. Hoppas det går bättre att sova inatt.

Å fy fasen vad mycket snö det har kommit!! Jag som fick min parkeringsplats skrapad så fint häromdagen, nu är det typ fyra decimeter snö runt om pärlan. Men Henke får väl ringa sina kontakter igen när det slutar snöa, annars får jag problem att ta mig in i bilen. Man är ju inte den allra smidigaste donnan längre..

Skulle ha träffat Grus idag, alldeles för länge sedan sist!!! Men det satte ju vädret stopp för, lite dumt att ge sig ut om man absolut inte måste. Och eftersom jag är fet och klumpig så fixar Bejbi det mesta som man måste gå utanför dörren för att göra, så som handling och annat lattjo :) Jag får ligga i soffan hela dagen!
Bebben satsar förresten ganska mycket på att göra mig illa nu för tiden. Idag fick den in ett par rejäla träffar på revbenen, riktigt kände hur den tryckte på tills den slant på insidan av bröstkorgen.. ajajaj...

Nää.. nu ska jag kanske mixa ihop en smoothie, måste göra slut på min "äckliga" frysta exotiska frukt så jag kan köpa ny, god! ;)

-over and out-

Joråsåatte...

jag lever :P
Men har inte haft ork eller nån vidare lust att blogga.

Är ju numera hemmafru (havandeskapspenning sen mitten av januari) och då menar jag nog världens sämsta hemmafru!! ;)
Kan ju säga att jag är rätt så höggravid, tjock och otymplig med energi som räcker ungefär en tredjedel av vad den borde, och det i bästa fall!
Sover inte på nätterna då jag har ont och är allmänt osmidig, kissnödig och bökig. Väcker givetvis Henke när jag försöker vända mig (en gång i timmen) eller rulla ur sängen för att vagga ut på toaletten. Gnyr och gnäller så fort jag behöver röra mig, då ljumskarna plågar mig dag som natt.

Sover oftast inte på dagarna heller, men det är klart att det finns de dagarna då jag inte rör mig ur soffan. Är vaken två timmar efter frukost sen sover jag i soffan igen. Och där ligger jag när Henke kommer från jobbet och har inte ens orkat äta lunch eller hämta vatten, trots att tungan känns som sandpapper!
Så att gå utanför dörren är ju inte min grej, ibland är jag inne 2-3 dagar i sträck. Och att träffa folk är ju inte att tänka på!! Behöva ta på sig annat än mysbyxor och kanske till och med sminka sig och borsta håret, hemska tanke!!!

Så som ni förstår så är det kanske lika bra att jag inte bloggar.. blir mest gnäll :P
Bara att hålla tummarna för att Henke orkar med mig och står ut tills bebben kommer ut!

-over and out-

RSS 2.0