Naaaw..

Gullegumman sov i vaggan inatt, såå söt!! Och hon ligger där nu med, duktiga tjejen! Ska lägga upp bilder på det, och annat tänkte jag. Men inte nu, har inget batteri i datorn och tänkte passa på att njuta av hela sängen för mig själv en stund! :) God natt!

-over and out-

Trött..

Henke jobbar över och har inte kommit hem än. Snutta ligger i sängen (jaa, våran säng, hihi) och sover förhoppningsvis. Henke åkte ju tidigt imorse, så han tyckte ju att det var väldigt trist att hon, troligtvis, sover när han kommer hem. Annars är det ju han som står för kvällsrutinerna :)
Gissa vad jag upptäckte när jag fixade inför natten; jo, världens största och äckligaste spindel satt i fönstret, inne i vårat sovrum!!! Bläääh!! Och jag blev ju tvungen att ta hand om den själv, Mio nådde ju inte ;) Fy f-n, fick ringa Henke för moraliskt stöd medans jag sprejade ner kräket med hårspray. Nu använder ju inte jag hårspray så vansinnigt ofta så när jag äntligen kom upp på pallen för att nå äcklet så upptäcker jag att min sprej knappt har nån gas kvar för den har stått så länge.. Dåligt med kräm i burken innebar ju att jag måste ännu lite närmare snuskpäcklet... inte kul vill jag lova. Men jag tömde nästan hela burken så det rann på hela fönsterfodret så till slut var spindelkräket så groggy att han låg på rygg på fönsret, haha.. Då mosade jag den med en halv rulle hushållspapper! Mäkta stolt över mig själv :) Som Henke sa; "Du är mamma nu, gör det för Mios skull". Haha, sötnöten!
Men nu är jag trött! Ska kasta mig i duschen så fort Bejbi kommer hem, skiter i att håret kommer se ut som hej-kom-och-hjälp-mej imorn :P Får göra det bästa av det då, inget jag orkar bekymra mig över nu.

-over and out-

Stackars hjärtat

Snutta har haft ont i magen i veckan, igår var inte roligt!! Hon grät och grät, kunde inte sova på dagen heller.. Stackars hjärtat! Men vi slocknade i soffan båda två på eftermiddagen så sedan orkade vi åka till Gamla Linköping och fotografera oss till BB-nytt :)
Mio är nog lite större än de flesta bebisar som är med där ;) Hon till och med log på en av bilderna han tog, den enda som Henke inte blev bra på (han blundade). Men jag har ju inte riktigt varit bra i kroppen förrens nu, äntligen!!

Jaja, ville bara göra ett litet inlägg. Ska nog kudda snart, snutta vaknar hela tiden.. Verkar som hon drömmer mardrömmar.. :(

-over and out-

Varför jag inte bloggar..?

Det hände något den 19:e mars.






Världens finaste tjej föddes!! <3


..och vi fick ta hem henne :)




Så nu badar vi..


.. promenerar..



   
.. myser en hel del..








.. slappar hemma..

 
.. och har det allmänt bra! :)

Jag har helt enkelt andra saker för mig, viktigare än att blogga ;)
Men jag kan kanske skärpa mig och lägga upp bilder lite då och då..

-over and out-


RSS 2.0