Snopet.

Idag är det en vecka sen mina chefer hade pratat ihop sig och tyckte att jag skulle omplaceras, trots att jag (mitt pucko) inte ville. Och idag ringde de igen, vill plocka bort mig från jobbet så fort som möjligt  = N.U! De kan ju som sagt inte tvinga mig, men de rådde mig att ta ledigt. Så tack vare komp och någon semesterdag så har jag nu en dryg vecka ledigt innan jag börjar på det nya stället. De hade till och med löst mitt pass redan imorgon, med väldigt kort varsel (jag pratde med chefen strax före kl. 17).
Så istället för att jobba en lång helg, så fick jag helledigt. Känns jättekonstigt, har knappt fattat.. eller jag har inte fattat vad som händer, allt har gått så fort! 
Men det känns som ett väldigt bra beslut, skulle aldrig förlåta mig själv om det hände Bönan något bara för att jag vill tjäna ihop ett par hundralappar till. Som Henke sa, det finns inte pengar nog i världen för att riskera att något händer. "Du och bebis är det viktigaste, jag blir bara glad när jag hör att du får vara hemma ett tag, tycker det är jobbigt varje gång du åker till jobbet". Så sa han, Bejbi :)
Så nu får man vara hemmafru en liten stund. Haha.

Japp, det var lite update, nu måste jag nog koka kolasås ;)

-over and out-

Ledig helg

Det har varit hur skönt som helst!
Igår var vi ute hos Henkes föräldrar, som hade ordnat kalas för mormor Maj som fyllde 75 år i veckan. Det var väldigt mycket god mat och väääldigt mycket folk! :P Och jag var pigg och glad som vanligt.. inte. Haha.. eller glad var jag väl, men fasen vad trött jag är jämt, allra värst är det ju på eftermiddagarna.
Men, men.. alla har ju överseende med mig nu för tiden ;)
Idag har vi varit och hälsa på far. Kul att träffa systrarna, blir ju inte jätteofta direkt.. Till och med Erika hade masat sig ur sängen idag, kul kul! :)

Nä, nu ska jag tjata lite på Bejbi så han fixar lite fika, är såå sugen på nåt gott :D

-over and out-

Bus och stök

Jag börjar undra om den nånsin sover, bäsisen.. :) Ibland känns det som den försöker bryta sig ut ur magen. Haha, hekt knasig känsla och jag skriker rakt ut. Haha.. skrämmer slag på stackars Henke :P
Men så himla mysigt..



Världens sötaste, Bönan v.20 (19+2)

Vi var på UL i tisdags, har varit grymt nervös! Men allt såg jättefint ut, Bönan vinkade och sprattlade mest hela tiden :) "Livlig krabat", tyckte barnmorskan.
Jo tack, jag vet ;) Och världens finaste krabat!

Nähä, nu börjar Bejbi tjata om att jag ska äta igen. "Bebis måste ha mat!" Haha.. jaja.. bäst att äta.
Sen är det dags att fixa lite innan jag ska åka och jobba. Wihuu, roligt...

-over and out-

Jobba, jobba..

Snart dags att åka, inleda denna jobbhelg. Inte alls den roligaste, känns som om jag inte är hemma någonting.. Men när söndagkvällen kommer är det skönt, två lediga dagar då, och på tisdagen är det äntligen dags igen! Ska bli jättekul, men jag är nervös.
Nähä.. vet inte vad jag mer ska skriva, är lite trött och sliten.
Nu ringer Marre.

Den rör sig..

..massor!! Det känns inuti, utanpå och igår såg vi det!! Lyckan är obeskrivlig!
Äntligen kan Henke ta del oxå.. :) Underbart!

Kuddedax kanske..

Känner mig lite trött.. men samtidigt rastlös.. konstigt.. och jobbigt..
Kollade på Idol, såklart, men kan inte ens sitta still i reklampauserna. Plocka disk, vika om tvätt, plocka in tvätt, bädda om sängen.. Och när allt var klart visste jag inte vad jag skulle hitta på. Var nära att jag plockade fram målarfärg och grejer och började måla mina nya ramar.. Men kom på att klockan är rätt mycket.. och det är en dag i morgon oxå :P

Jaja.. ska nanna snart. Nya grannen har äntligen stängt av musiken!
mm.. God natt, mina vänner!


3 årsdagen :)

Idag har vi varit förlovade i 3 år.. fasen va fort de går :)
Å vi har de ju hur bra som helst! :D
Kvällen spenderade vi med god mat å så min nya favvis, glass med hemgjord kolasås :)
Smaskens :)
Sovrummet är snart färdig-förvandlat, sängen satte Henke ihop igår så vi sov i den natten till idag.
Hur skön som helst, min rygg behövde verkligen det!! Tyvärr hittade jag ju inga fina sängkkläder.. konstigt,
det brukar ju inte vara några som helst problem att hitta annars ;) Men vi sov ganska bra i "gamla", renbäddat blev det ju iaf.
Sängborden är oxå klara nu, det blir fiiint :) Resten fixar jag imorn, kanske får lite hjälp av Henke om det är nåt som ska borras :P

Nu kurrar magen igen, bäst att ta nåt att äta innan det är dax för sängen.

-over and out-

Söndag

Har idag haft en ganska bra dag faktiskt.. Väldigt efterlängtat av både mej å Bejbi efter flera inte-så-bra dagar denna vecka..
Vi har varit på IKEA å shoppat lite, JAG tyckte de va kul iaf ;) så imorn ska vi montera nya sängen (stomme asså). Najs!
Jag är ju fortsatt sjukskriven i en vecka till, ska försöka röja sovrummet imorn på dagen. Så gott jag kan på egen hand.. å får för Bejbi :P
Sen blir det nog en sväng till Tornby imorn me, måste ju köpa nya sängborden å nya sänglampor.. å ramar.. å krokar..
Å me ny look i sovrummet måste man ju unna nya sängen lite nya kläder ;) å överkast.. haha.. kan nog bli ett ganska kostsamt kalas.. Men det är jag värd!
Hah!



Satsar på att..

..chocka mami av stolen!! ;)

Nerå.. men blir så förbannad på pucko Idol-jury-idioterna!!!
Smart drag att ta in Schlager-Camilla igen.. NOT!!! Då fick Jon åka hem...
Idiotjävlar..
Bra nära att lill-TVn åkte genom sovrumsfönstret. Då hade de blivit kallt i sovrummet å då hade jag säkert blivit förkyld å fått vara hemma från jobbet ännu längre å förlora ännu mera pengar...
Räkna me att jag hade stämt Idol-jury-åsnorna på skadestånd då..!!

Ja.. Hoppas de kan styra upp det här på nåt sätt.. Fortsätter det så här nästa vecka ska jag f-n bojkotta skiten!!
Å hör sen..!

RSS 2.0