1:a advent

Hur mysigt som helst att få upp adventsljusstakarna och stjärnan. Henke har slitit häcken av sig här hemma idag, städat och gjort fint. Jag har inte gjort många knop alls, sååå ur form idag :(

Igår var vi iväg på "spelkväll". Det blev en del Wii, sport och TP, och lite charader. Haha, kul var det. Det bjöds även på glögg och pepparkakor och lite smått och gott. Alkohol blev det med, för alla utom mig givetvis, men ändå har jag varit helt väck idag.. Är ovan att vara vaken så länge nu för tiden.

Orkar inte skriva mer, tänkte bara slänga in en liten update, annars får jag väl klagomål snart :P

-over and out-

Tröttis

Har nu jobbat en vecka (på egen hand) på nya jobbet. Känns väldigt ovant, men det blir nog bra :)
Har inte haft så mycket ork över till bloggandet.. inte till nåt förresten.

Förra helgen var vi hos mami och Roggisch. Eyw och pojkarna kom oxå, så vi hade världens mysigaste helg! Vill att det ska bli oftare, när vi kan vara tillsammans allihop så där.. Men nu får man längta och se fram emot julhelgen, hoppas Eyw kommer du oxå.

Imorse (förmiddags) fick jag en glad överraskning i form av ett telefon samtal, lillsnutta ringde för att se om vi var hemma. Det var vi ju så då talade hon om att hon minsann " tänkte komma och äta brukost hos dig". Mysungen! Så pappa och Emilia kom och åt helgfrukost med ägg, juice, smörgås, flingor, frukt... massa gott! Sedan stannade de en stund, drack lite kaffe och pratade. Kors i taket!!! Men en väldigt bra start på min dag :)

Nu har jag så ont i ryggen, Henke och jag har varit ute och gått lite idag, så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på "Mammas pojkar". Haha..
Imorn bär det av till Småland, tidigt...

-over and out-

Fars dag

Vi har faktiskt hunnit fira båda våra pappor idag. Trevligt, men hos min far blev det en snabbfika. Å andra sidan var vi ju hos honom igår, busade lite med snutta och så.
Vi kom på att nästa år ska ju Henke firas också. Då kände han sig gammal!! Haha, sötisen! Han har ingen som helst åldersnoja, men när han kommer på att han ska firas på fars dag, känner han sig gammal :D

Henkes pappa firades på Stubbegården (?) med kakbuffé. Lite kall mat fanns också, men fasen vad mycket kakor och pajer och tårtliknande saker det fanns! Så lagom kräkmätt var man när vi åkte därifrån.
Har varit trött hela dagen, så när jag kom hem kastade jag mig i soffan och kollade på Mammas pojkar (hahahaha) och sista avsnittet av Inlåst. Det var skööönt att vila en stund!

Att jag var så trött idag beror nog på att Henko hade lite besök igår. Max, David och Karlan var här, jättekul att träffa dem, var så länge sen! Men jag är ju lite kvällstrött nu för tiden och hade haft en sprängande huvudvärk hela dagen, så när en öl blev sju  som rann genom pojkarnas strupar och Lips- mickarna plockades fram var det inte lika kul längre :P Till en början var det roligt att lyssna på galningarna när de sjöng, men när klockan blev massor och huvudet hotade med explosion gick jag och la mig. Men de fortsatte sjunga... Till slut fick jag säga till Bejbi att "nu är det kanske dags..." Då stängde de faktiskt av! och drog ner på stan. Klockan 00.45... Puckon! :P Så jag blev ensam kvar med min bok. Eller inte helt ensam, för jag hade en bäsis i magen som höll låda i flera timmar, myyyys! :) Men kunde inte sova hur som helst. La ifrån mig boken och blundade ungefär en timme innan Henke kom hem, han ramlade i säng vid 03.45.

Nä, nu ska jag kika på "extra-avsnittet" av Ensam mamma söker, sen ska jag nog kudda. Imorn börjar intro-vecka på nya jobbet. Spännande!

-over and out-

Vaccination..?

Sitter och funderar på om jag ska ta den där sprutan idag.. Har ju varit lite tveksam, men nu verkar det ju som om de rekommenderar alla gravida att vaccinera sig. Och på Storken drar de igång idag.
Hmm.. inte lätt. Jag gillar ju inte sprutor direkt. Men det är ju inte så kul att gå och oroa sig för att bli sjuk heller. Kanske kan jag vänta tills Henke kommer hem, så får han följa med och hålla handen :)
Jaja, vi får se hur det blir.

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från Halloween-helgen.
Vi var ju ute hos Henkes föräldrar och käkade och pysslade lite (Henke käkade iaf). Bejbi var ju sjuk igen, så han kom ut först till middagen. Inte så pigg kille, stackarn!


Fina lyktan som Mats och Fillan gjort.



Mumsig tårta med chokladtryffel och spökmaränger.



Detaljbild på några av sötnosarna ;)

Ja, fler än så blir det inte :P
Vi hade ialla fall en mysig kväll, men missade tyvärr den fina bålen då vi åkte hem tidigt och stoppade sjukling i säng.

Igår var vi hos barnmorskan, fick lyssna på Bönans hjärta :) Det pickade på så fint, 148 slag/minut, perfekt! Allt ser jättebra ut, bäsis växer som den ska, jag behöver inte äta järntillskott, känns sååå skönt!!
Inatt har den lill* vilden i magen hållt mig vaken. Typiskt att våra sovtider går om varandra, när jag lägger mig så vaknar Bönan och lever rövare! Men det är ju mysigt också ;)
Nä, nu är det dags att äta lite.

-over and out-

Yees..

Börjar få ont i rumpan av att sitta i soffan så mycket :P Det blir lätt så när man har en massa TV-program man missat i veckan. Men nu har jag sett allt jag behöver.

Blir lite matt på jobbet.. Är fasen ingen ordning på något känns det som.. känner mig lite som en syndabock som inte jobbar alla pass och så.. trots att det beslutet togs lite över huvudet på mig (och inte bara mig).
Jaja, får försöka tänka på att Bönan mår bäst av att inte vara på mitt jobb överhuvudtaget.

Idag har jag ialla fall latat mig hela dagen. Bejbi väckte mig 09.18 med kaffe på sängen. Kaffet fick jag för övrigt kasta i mig, för frukosten var framdukad med tända ljus :) Inte så synd om mig.
Efter frukost stack han till Malmslätt och här blev jag sittandes, i soffan med händerna på min svällande mage. Bäsis busar runt ordentligt idag med, inte som i torsdags, men ganska mycket bök och duttar. Om jag känner att den sparkar, så petar jag där den är och då duttar den tillbaka! Hur häftigt som helst och det mysigaste jag vet :) Kan ligga hur länge som helst och bara peta mig själv på magen, haha!
Men nu sover nog Bönan, har varit lugnt ett tag.
Jag ska ringa Henke, börjar ju längta på allvar nu..

-over and out-

RSS 2.0