Stora damen

I fredags blev min lilla princess 8 månader! Helt sjukt, snart börjar hon skolan känns det som... Haha. På BVC tycker de att man kan ge två mål lagad mat varje dag när de är 8 månader. Jag hade ju en tanke, att byta ut amningen kl. 15 mot gröt eller något för att sedan ge Mio ett andra mål mat kl. 18. Meeen jag har ju lite svårt att släppa amningen.. ;) Men i måndags tog min kropp beslutet åt mig, den tyckte väl också att stora damen ska få ordentlig mat, haha. Så från och med i måndags har jag haft ont i magen, men ammar bara morgon och kväll (och ibland en gång väääldigt tidigt).
Det är ju kul att man "fungerar" igen, men inget kul att ha ont. Det sägs ju att det ska bli bättre när man fött barn, men jag vet inte.. Kanske något litet bättre..

Yees.. snart får jag kasta upp lite bilder på min stora tjejja :D

-over and out-

Natt-skojj

Min syster är rolig. Vi borde göra det här oftare, men onödig utgift att använda mascara när man ska prata med h-tomte-lovern Eyw ;) Saknar na!
Love u sis <3

-over and out-

Inredningsdesign på hög nivå.

Ideérna är många och helt fantastiska, Mios rum blir outstanding! Så känns det i alla fall kl 3 på natten när sömnlösheten sätter in och inspirationen flödar! Så nu är jag där igen.. kan inte sova.. Bara fantisera ihop massa fina saker som jag ska tillverka (eftersom jag har så otroligt mycket tid över). Men känner mig ändå hyfsat utvilad när det är dags att kliva upp. Det är på eftermiddagen som det känns i kroppen och knoppen att man inte sovit som man ska.
Men som sagt, jag har aldrig så mycket bra ideér som på nätterna. Även om de inte känns fullt så briljanta på dagen när man är helt vaken ;) Man får helt enkelt ta små guldkorn av varje block av drömmar för att det ska vara realistiskt..

Min lilla, stora tjeja.. det går för fort! Efter hon provsmakat min smörgås fick hon en egen att leka med. Den åt hon upp! Hela! En stor, riktig smörgås!! Hon bet små bitar och åt upp den!! Gudars! Leverpastej är visst grejjen :) Dessutom äter hon banan nu, utan att jag mosar den. Gnager med de där små gaddarna, haha.
Vad jag glömde skriva sist var att hon i tisdags drack ur sin pipmugg själv! Jag hade som vanligt ställt den framför henne för hon gillar att plocka med den (läs kasta den i golvet), mamma hade precis kommit så vi satt och fikade och pratade. Helt plötsligt ser jag Mio hålla i sin mugg med båda händerna och dricka, på riktigt, dricka! Hahaha.. Jag blev helt chockad.
Sjukt vilka "små" saker som kan få mig så stolt nu för tiden. För mig finns det inget som min dotter gör som är "små" saker :)
Hon kryper fortfarande inte, men tar sig framåt, ett ben bakåt och ett framåt. Så åker hon på rumpan, sötungen! Trösklar är nemas problemas för min lilla princess <3

Rätt person som lämnade Idol ikväll. Nu ska jag snart kudda, men först fixa lite. Imorn kommer en kille och kollar på lägenheten. På min sovmorgonsdag..... Suck.
Jaja, gilla läget. Jag får ett rum till Mio snart :D

-over and out-

Premiär gånger två

Imorse fick Mio smörgås :) Inte en hel såklart, men hon såg så jäkla sugen ut när jag åt frukost. Tittade på mig med ögon som sa; du får hela min kiwi, mamma, om jag bara får en liiiten tugga av din smörgås... Så då kunde man ju inte motstå ;) Hon tyckte det var ganska gott när jag gav henne, men när hon själv skulle stoppa i sig några tuggor (tänkte jag) så satt hon mest och klämde på en brödbit i varje knubb-hand. Och när vi hade ätit färdigt var det en liten bröd-hög under Mios stol, så hon fick nog inte i sig så mycket. Sötungen!

Den andra debuten var faktiskt barnmat på burk! Hon är ju sju och en halv månad nu, och jag har ju halva skafferiet fullt med burkar för 6-månaders knattar. Fick nåt erbjudande att köpa massa burkar, tio ialla fall, och tänkte att det är ju bra att ha om jag någon gång inte hinner/orkar/känner för att laga mat till lillhjärtat. Men än så länge har jag visst hunnit/orkat/velat laga hennes mat :) Men idag hade jag ingen potatis hemma..
Hon fick kalops (lapskaus alltså, haha..) och det var gott tyckte hon, hela burken gick i ungen.. jaa, innehållet i burken dårå.. Haha..

Har tagit lite kort, men orkar inte lägga upp nu.

Idag har mamma varit här och hjälpt mig (TACK!!) så jag kunde klorina och tvätta lite vitt och åka till Babyproffsen och Coop (i hennes bil dessutom) alldeles själv utan att behöva känna någon stress. Det var sååå skönt!!!
Köpte ytterligare en julklapp till Mio. Svårt att låta bli... :)

Nä, nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik och prata på FB :)

-over and out-


RSS 2.0